Tal com hem anat fent en els darrers sis anys, divendres passat vàrem presentar la nostra valoració de com ha anat el segon any al govern. Voluntat de retre comptes. Necessitat de ser transparents i de fer arribar raonadament les accions que hem anat impulsant en el dia a dia de l’Ajuntament.

Complim amb el Pla de Govern que vàrem redactar i fer públic. Hem complert amb els números i baixem dràsticament l’endeutament. Hem facilitat la generació de riquesa i d’activitat econòmica. Mantenim la cohesió social en temps complicats. Apropem l’Ajuntament als ciutadans. Fem moltes accions per al manteniment de la nostra ciutat a través de La Ciutat dels detalls.  En definitiva, una acció de govern que contribueix, juntament amb la immensa activitat de les entitats i associacions, del teixit empresarial i de tots els ciutadans en fer d’Olot una ciutat viva, activa i ben cohesionada.

En aquesta línia he pogut participar en els darrers dies en un munt d’activitats de les quals voldria destacar la visita a la Mater-nitat d’Elna, juntament amb representants del PEHOC i de les ACUGA, amb un fort contingut emocional en comprovar com en les circumstàncies més adverses hi ha persones que saben ajudar els altres. O la Trobada de Puntaires de Barcelona, que l’any vinent vindrà a Olot, amb l’organització d’Òmnium Garrotxa, en la qual una tradició ben catalana atrau a més de 2000 participants. I a la tarda, a Elx amb la gent de la UE Olot, acompanyant un equip que farà història. Diumenge (18 h) tenim una cita important a l’estadi municipal que, ben segur, oferirà un magnífic aspecte amb mosaic inclòs.

Paral·lelament, vam lliurar merescudament les Ales a Cultura d’enguany al radiofònic i fan dels seixanta Jordi Sellas, que irradia il·lusió en tot allò que fa, i Batet i Sant Francesc van estar de festa, enmig d’una primavera freda i plujosa que ha tenyit Olot i el seu entorn d’un verd esclatant i vigorós com l’acció quotidiana de la seva gent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *