Hi han tornat! Les patinadores del CPA Olot han conquerit un altre títol de campiones d’Europa. Ho han fet amb una actuació magnífica que ha merescut fins a sis deus per part dels jutges. Són molts anys portant el nom de la nostra ciutat per tot el món, associant-lo amb la feina ben feta, amb una manera de fer que mereix el reconeixement de tots els rivals i dels espectadors i amb un altíssim nivell de patinatge artístic.  I tot això no s’aconsegueix per casualitat, sinó amb sacrifici, esforç personal i mentalitat de campiones. Olot se’n sent molt orgullós!

I juntament amb les patinadores, la UE Olot ha fet un pas gairebé decisiu per proclamar-se campió de 3a Divisió de futbol. Un altre gran èxit de l’esport olotí que dóna prestigi a la ciutat. Segur que diumenge l’Estadi municipal serà un clam i una gran festa, doncs estic plenament convençut que aconseguirem els punts que ens falten per assegurar un títol anhelat i més que merescut. Animeu-vos a venir al camp!

I la setmana passada, dimecres festiu del Primer de Maig que a Olot aprofitem per fer Fira. La Fira de Primavera va tornar a omplir els carrers del centre  i de cues de cotxes les carreteres d’accés a la nostra ciutat, reivindicant una Variant més necessària cada dia que passa. La fira va anar bé, els comerciants van obrir durant tot el dia i crec que vàrem tornar a demostrar que la Garrotxa i Olot són un destí valorat per moltes famílies quan decideixen on passen els festius.

I abans del dimecres festiu, reunió de la Permanent del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa que, entre d’altres, va prendre una decisió transcendent: recolzar la reordenació dels espais de la Cooperativa La Fageda, situada en ple cor del Parc. La Garrotxa té, gràcies a la Cooperativa, moltes persones amb capacitats diferents ocupades laboralment, i que a més fabriquen els millors iogurts i gelats del món. Ara tocarà a les administracions estar a l’alçada, però la Fageda ens ho va posar molt fàcil presentant un projecte plenament respectuós amb un entorn que s’estima i considera part integrant del seu projecte. Haurem de seguir treballant per donar un cop de mà a qui més ho necessita. Una altra entitat que també ens enorgulleix a tots.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *