Dimecres vaig participar en un acte important. L’Assemblea Nacional de Catalunya organitza, amb el suport d’altres institucions com Òmnium o l’Associació de Municipis per la Independència, entre altres, una cadena humana el proper 11 de setembre. S’anomenarà VIA CATALANA CAP A LA INDEPENDÈNCIA, i serà l’hereva de la manifestació de la passada Diada. L’anterior celebració va obrir els ulls a molts països i a moltíssims ciutadans d’arreu del món en relació al nostre desig de ser un nou Estat d’Europa. Ara, fent una cadena humana que travessi el país de sud a nord hem de demostrar-los que el compromís segueix viu i que molts estem convençuts que aquesta diada és l’avantsala de la independència. Segur que tornarem a donar una magnífica imatge d’il·lusió i compromís amb el nostre país d’una forma festiva i plenament pacífica, exigint un dret democràtic al qual tenim tot el dret d’accedir.

D’altra banda, divendres vàrem tenir el President Mas a Olot. Ens va acompanyar en la cloenda de l’Assemblea anual d’ INNOVACC. Ja sabeu, el clúster del sector carni porcí català, que impulsa la innovació i la investigació en aquest sector. Més de cinquanta empreses, més de disset institucions entre les que hi ha les dues universitats més properes a Olot, prop de 7.000 llocs de treball que segueixen una línia ascendent, i una facturació agregada que sobrepassa amb escreix els 2.500 milions d’euros. I una proposta de darrera hora que ha protagonitzat molts titulars: impulsar un pernil de qualitat lligat als Pirineus. Una IGP que recuperi la tradició del pernil andorrà o ceretà. Una marca que pugui associar-se a una icona creixent del nostre país com és la nostra capital, Barcelona. A veure si ens en sortim, doncs pernil i de qualitat en tenim i només cal saber-lo promocionar.

Per últim, dissabte, tot preparant la revetlla, vàrem poder gaudir de la UE Olot per la televisió catalana, en concret per Esports 3, en el seu duel amb l’Arandina. Ja els teníem i els vàrem deixar escapar. Dissabte haurem de rematar la feina i segur que l’afició tornarà a omplir l’Estadi Municipal donant suport a l’equip, que ha demostrat sobradament els mèrits per assolir la nova categoria amb què molts somiem. Un equip al que espero rebre diumenge al Saló de Sessions del nostre Ajuntament com a nou equip de 2a B. Un orgull més per a la nostra ciutat!

 

One Response to De la independència que volem guanyar per al país, a la dependència de guanyar que té la UE Olot

  1. Llogari Droguet ha dit:

    Avui m´ha arribat aquest escrit, no sé si per error o no però ben vingut, molt bé. Un comentari : dir que es atressat doncs es refereix al ùltim 11 de setembre, TOT UN ÈXIT i a un partit de futbol de l´ Olot també de fa temps i que celebro que pugues a la categoría de Segona B.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *