La UE Olot ja és nou equip de Segona B. Finament, el cap de setmana passat es va poder celebrar l’anhelat ascens.

L’any que ve competirem amb els equips de ciutats tan importants com Tarragona, Lleida o l’Hospitalet, i estic convençut que ho farem amb molta dignitat.

Tal com vaig dir als jugadors i a la directiva, la ciutat està molt agraïda i satisfeta de com el club ha associat el nom d’Olot a un èxit esportiu, a una manera de fer i al compromís amb un projecte que s’ha acabat amb tan bons resultats.

Ara el somni continua. Hem de consolidar el projecte esportiu i hem de millorar les instal.lacions. Difícil en el moment econòmic actual, però possible si sabem sumar esforços, fer pinya com ha fet l’equip i trobar el que cada un de nosaltres pot aportar a aquest gran projecte. Sabrem fer-ho!

No voldria acabar sense repartir feli-citacions i agraïments a tècnics i a jugadors pel bon joc que ha conduït a l’èxit. A la Junta Directiva, per la seva eficiència en la gestió d’un projecte esportiu que va molt més enllà d’aquest ascens. I a l’afició, que en tot aquest play-off d’ascens ha donat una magnífica imatge de suport a l’equip i de respecte a l’afició rival.  Estic molt content per l’aplaudiment entre les dues aficions en acabar el partit contra l’Arandina. Això sí que és fair play…

Enhorabona a tots i “seguim així!”, junts i endavant, que aquesta manera de fer ajuda a fer d’Olot la ciutat que tots volem.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *