A punt de començar les vacances d’estiu no puc deixar de posar en valor algunes de les activitats que m’han ocupat els darrers dies.

Comencem per la més propera. Dimarts vàrem reunir el futur Patronat de la nova Fundació que regirà l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa al nou edifici. Sentiments d’orgull i satisfacció, atès que l’immoble està acabat, una bona part de l’equipament és a punt i l’equip humà que des del Patronat dirigirà la nova institució està compromesa en fer realitat un gran objectiu. Cada dia som més a prop de poder confirmar una data per a la seva posada en funcionament, i la reunió que l’endemà vàrem tenir a la seu de Catsalut ens confirma que el Govern de la Generalitat treballa decididament perquè la seva entrada en servei sigui al més aviat possible.

Dimecres vàrem donar el tret de sortida a les Festes del Tura 2013. Vàrem presentar el cartell de l’artista olotí Albert Parés, que basat en el cap del gegant, convoca a tothom a gaudir de la nostra festa major. Com cada any esperem que siguin les millors festes de la història, i el programa que ha preparar la Comissió gairebé ho garanteix. Només queda la voluntat de seguir amb el FESTA, SÍ. CIVISME, TAMBÉ! que seguirem repetint constantment fins que els gegants ballin a la llum de les espelmes i els acompanyem a dormir a l’Hospici.

I per últim comentar-vos que les reunions amb la UE Olot per millorar les instal·lacions de l’estadi municipal van per bon camí. Esperem que ben aviat puguem concretar què, com i quan farem les obres que l’afició olotina ens demana i que el club necessita, i com prosseguirem el magnífic projecte que de bracet amb la Fundació JoanAgustí estem preparant per al futbol base en terrenys del Morrot.

Queden altres temes importants com la Plaça Mercat, la Fira Orígens o les bones iniciatives que sobre habitatge (SOJ) o creació de llocs de treball per a persones aturades van anar al darrer Ple del mes de juliol, però és hora de començar aquests quinze dies de vacances que podeu estar ben segurs que necessito com el pa que menjo. I en menjo molt!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *