A Olot comencem a ensumar les Festes del Tura. Tindrem temps de parlar-ne, però això vol dir que s’està acabant l’estiu. I amb ell,  les festes dels diferents pobles de la comarca, que solen atraure molts joves olotins i garrotxins, i les de diferents barris de la ciutat. Totes són una bona oportunitat per reforçar amistats i un bon veïnatge. Normalment serveixen també per escollir la pubilla i l’hereu que representaran el barri durant l’any i en la festa del pubillatge comarcal del mes de novembre.

També aprofitem aquests dies previs a les Festes del Tura per reconèixer mèrits. Aplaudirem les millors notes dels alumnes dels instituts olotins a les proves d’accés a la universitat. I de passada seguim recone-guent un model d’ensenyament que ens enorgulleix i que volem que segueixi ajudant a fer dels nostres joves estudiants i professionals brillants. I també reconeixem esportistes. Una campiona del món com la Jennifer Pareja i un medallista paralímpic com en Xevi Porras. S’ho mereixen i la ciutat ha de ser agraïda amb aquells que porten el nom d’Olot amb tanta dignitat personal i esportiva, per tot el món.

Per últim, comentar-vos que aquest cap de setmana seran dies en què can Barberí serà actualitat garrotxina. Ahir es va fondre la campana Llibertat a Riudellots –quina llàstima que l’empresa no continuï lligada a la nostra ciutat—, i avui clausurem el workshop d’Arquitectura i Paisatge de RCR, que amb tant d’èxit ha reunit més de cinquanta professionals de l’arquitectura d’arreu del món a la nostra ciutat, curiosament a l’Espai Barberí, des d’on encara avui es continua prestigiant la ciutat. Can Barberí, ahir i avui.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *