Fa pocs dies em vaig reunir amb la gent de l’Assemblea Nacional Catalana, més concretament amb la seva secció garrotxina, i va ser una bona injecció d’optimisme. I de convenciment de què mai havia estat tan cert l’aforisme del «Si tots lluitem pel que volem, al final ho aconseguirem».

Sembla ser que per a la Cadena Humana de l’11 de Setembre hi ha una molt bona mobilització. Segur que podríem ser molts més, però gairebé 4.000 garrotxins i prop de 50 autocars, alguns amb viatges dobles, són una bona demostració que, a la nostra comarca, l’objectiu d’exercir el nostre dret a decidir és compartit per una gran majoria de la població.   No cal dir que som molts els convençuts de què volem exercir-lo com a camí cap a la independència del nostre país, però no volem que ningú pugui sentir-se’n exclòs. I per tant, convido a tots els olotins i garrotxins a ser-hi presents massivament, fent notar la nostra presència festiva i reivindicativa.

L’altre aspecte encara em va il·lusionar més. Farem una gran Diada Comarcal a Olot, reivindicant el nostre desig d’independència. Ho celebrarem creant una campana que es dirà Llibertat, i que a través del seu repic ens recordarà el compromís de tots plegats amb el nostre país. El 5 d’octubre, la Garrotxa celebrarà una gran festa a Olot en la qual coneixerem la nostra campana, sentirem el seu to, seguirem reivindicant el nostre dret … i ens ho passarem bé degustant plats típics de les diferents poblacions de la comarca i assistint als actes  i actuacions que cadascú vulgui organitzar en defensa de la llibertat del nostre país. No cal dir que l’èxit, que hi serà, depèn de la implicació de les entitats i associacions. Cada poble en una plaça diferent, i tothom anant de plaça en plaça i coneguent aspectes típics de cada població.

Segur que serà un dia que recordarem durant molt temps i del que estarem orgullosos d’haver-hi participat. Recordeu, el dia 5 d’octubre a Olot. Reserveu-vos aquesta data a la vostra agenda. 

Per cert, podeu apadrinar la campana fent la vostra aportació a través d’aquest enllaç:  http://www.ancgarrotxa.cat/p/blog-page_23.html. L’objectiu s’ho val!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *