Quantes més enquestes i opinions apareguin publicades posant en dubte la voluntat dels catalans d’expressar lliurement què volem que sigui el nostre país d’ara en endavant, més clar és el posicionament dels ciutadans d’Olot i de la Garrotxa en aquest tema. A casa nostra volem la independència per a Catalunya. Respectant a tothom, reclaman-t’ho per la via pacífica i lúdica, essent conscients que el procés és difícil… però ho volem, i hem perdut la por a dir-ho!. Aquest dissabte, a Olot vàrem tenir una altra demostració d’aquest posicionament i de suport ciutadà, tot i la pluja, que la lluita per la independència aconsegueix plasmar públicament. Ara tenim una campana, que s’anomena Llibertat, que serà un símbol de la nostra lluita i del nostre èxit. I n’estem plenament orgullosos.

Un altre dels aspectes que han marcat aquests darrers dies a Olot és la imatge de l’enderroc de l’antiga Plaça Mercat. Ara hi ha un gran espai que en pocs mesos donarà pas a una zona comercial acollidora, amb un edifici modern i transparent, que continuarà augmentat el prestigi dels placers per a comerciar amb aliments d’altíssima qualitat, conreats i treballats prop de casa.

I en esports vàrem tornar a tenir la històrica cursa Ciutat d’Olot, amb gran èxit de participació i el secretari general de l’Esport Ivan Tibau entre els participants. I la primera ensopegada a casa de la UE Olot en el seu camí en aquesta segona divisió B que tan competitiva està demostrant ser. Espero en els propers dies poder anunciar novetats positives pel que fa a equipaments i instal·lacions per a la pràctica del futbol de totes les edats a la nostra ciutat.

Per últim, diumenge vaig trobar-me en una reunió amb l’alcalde de Reus, que em va comunicar que el Mundial de Patinatge Artístic del 2014 se celebrarà a la seva ciutat. Vaig anunciar-li que la motivació per guanyar al competidor a casa seva sol millorar les actuacions dels esportistes, i que a Olot tenim un grup de campiones del món que segur que signaran una gran actuació a la seva ciutat. Abans, però, hauran guanyat també el mundial d’aquest any. I ja que no podem, per les dimensions de les nostres instal·lacions, organitzar un campionat del món a Olot, l’anirem a guanyar a Reus. I espero ser-hi present!.

2014, quin gran any pot acabar sent…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *