Arribem al bell mig de les tres F. Aquest proper cap de setmana toca el Farro. Fa uns dies van ser els Fesols de Santa Pau, que estan a punt d’aconseguir la Denominació d’Origen que reconegui la seva singularitat i, sobretot, la seva qualitat. I la setmana vinent tindrem el Fajol a Batet. Productes propis de les nostres contrades, productes naturals i tradicionals de casa nostra, que defineixen un model de ciutat i de comarca que ens agrada.

Dissabte al vespre seré a la Vall de Bianya al tradicional sopar del Farro, que sembla que canvia de format i que es converteix en una demostració del que pot sortir quan s’ajunten la farina del farro i la qualitat dels restaurants de la zona, bons coneixedors de com treballar-lo.

Mestrestant, el procés sobiranista va seguint el seu camí malgrat les amenaces i la predicció de mil desgràcies amb què el Partit Popular ens ha obsequiat aquests dies. Ni un argument favorable que ens convidés a voler ser espanyols, només el discurs de la por ben diferent del discurs en positiu que ens va dedicar el President Mas en la Convenció Municipalista de CDC. Convergència és molt forta a nivell municipal, i els seus representants, alcaldes i regidors, estan disposats a guanyar-se la confiança dels seus conciutadans, mostrant “feina feta”, treball i voluntat de seguir fent avançar els pobles i ciutats catalanes. Moltíssima gent, de totes edats i condicions, compromesa en seguir fent-nos forts en el govern de pobles i ciutats, i alhora compromesa en aconseguir que el nostre país arribi a la plenitud nacional. Els nostres municipis estan en bones mans.

I per últim, una carta rebuda aquests dies. És del Secretari d’Estat, Sr. Beteta. Del que va dir ja no se’n recorda i Olot, castigat amb 350.000 euros per haver complert la llei i haver revisat els valors cadastrals en un moment poc adient. Ara diu que el problema són els valors de la recaptació que vàrem enviar. Nosaltres no vàrem canviar res, però ells, abans no s’ho miraven i ara es veu que sí. Pobra resposta i càstig injust per Olot. Seguirem reclamant!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *