Diumenge vaig tornar a fer costat a la Marxa Nadalenca. Una passejada per Olot d’uns 7 km que em serveix per cremar els torrons i per veure alguns espais i zones per on transcorre. Fer esport i gaudir de la nostra ciutat m’ha deixat un aire positiu que, per desgràcia, es va glaçar una mica amb el resultat de la UE Olot. Ens en sortirem, però patirem i seran necessaris molts esforços. Sé que tant l’equip com els directius els hi posaran generosament.

Dijous passat, amb la premsa, vàrem estar a les obres de la Plaça Mercat. Signes positius com veure que els pous de geotèrmia avancen en la seva execució. Ja en tenim 7-8 d’acabats dels 24 que contempla el projecte i els operaris del CECAM treballen a tota màquina. L’estructura de la plaça comença a pujar. Ja no gratem cap avall sinó que comencem a mirar enlaire. Estructures Olot fa que ja siguin visibles els pilars del futur nou aparcament.

Aquesta setmana tenim la trobada habitual de tots els tècnics implicats, tant municipals com de l’empresa i de l’equip d’arquitectura, per fer-ne el seguiment. El meu missatge és clar: Sant Lluc s’acosta i no podem fallar.

I entrem en una setmana interessant amb trobada amb el Conseller Mas-Culell, en l’àmbit del Consorci Hospitalari de Catalunya, per valorar l’horitzó econòmic del nostre país; també reunió important a Territori i Sostenibilitat per revisar temes olotins; i dilluns vinent, trobada al Catsalut per valorar l’estat dels tràmits per a la compra del material del nou Hospital. I per confirmar una data per a la possible inauguració.

Com deia en el post anterior, un 2014 que il·lusiona, en el qual passaran moltes coses que seguirem amb tot l’interès.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *