Ja estem instal·lats en el 2014. Un gran any en paraules del President i un gran any per a les expectatives que apareixen en els mesos que l’han de conformar.

Ara bé, caldrà treballar amb tot l’afany i fins i tot patir per anar fent realitat uns objectius que mereixen tot l’esforç. L’any 2014 serà l’any de l’entrada en servei de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Les coses es mouen en aquesta direcció i, des dels tràmits per a la constitució de la nova Fundació i del nou Patronat a la compra del material o la planificació del trasllat estan en els seus punts culminants. Hi ha entrebancs que hem de saber entomar amb paciència i convertir-los en motivació per impulsar amb més força tot el procés. La iniciativa del PP de portar el pressupost de la Generalitat per al 2014 al Consell de Garanties a causa de la partida de cinc milions d’euros per a la consulta repercutirà en la data en què es podran tirar endavant els concursos i per tant amenaça amb un lleuger retard la data d’entrada en servei del centre.  

Fa pocs dies em va parar un olotí pel carrer i em va proposar que, per evitar aquesta traveta del PP, obríssim un compte corrent i demanéssim aportacions de 5 euros als ciutadans. Estic d’acord amb ell que tardaríem ben poc en recollir els cinc milions i potser avançaríem en l’aprovació d’un pressupost que el nostre país i la nostra ciutat necessiten.

Per acabar, m’agrada recordar les magnífiques sensacions d’aquests dies de Nadal i, personalment, l’estat de felicitat permanent que m’ha proporcionat la meva participació en l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Olot. Fantàstic! Per què no podem mantenir l’actitud dels nens i dels pares a l’hora d’anar a esperar Ses Majestats, durant tota la vida?

Segur que tot aniria millor!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *