Just acabant una setmana en la qual la grip m’ha acompanyat fins a obligar-me a fer llit, he de celebrar la visita de la Consellera Irene Rigau a la nostra ciutat. Sense fer soroll vàrem posar en servei dos nous edificis per a les escoles del Morrot i de Sant Roc. Necessitats estructurals més que imprescindibles amenaçades pel delicat moment econòmic que ha afectat la nostra societat, i també al Govern de la Generalitat. Convenia tenir la consellera a Olot i poder-li donar les gràcies per l’impuls final, des de la seva responsabilitat en el Govern;  poder posar en servei per a tots els olotins i olotines dos equipaments bàsics per mantenir l’excel·lent nivell que l’ensenyament té a casa nostra. I en la visita a les escoles vàrem constatar, a través de diversos comentaris, la important motivació i compromís dels nostres mestres en la seva tasca. N’estic convençut: anirem endavant com a país per la força que ens dóna l’extraordinari model educatiu i el magnífic professorat que el fa rutllar. Potser aquí podem trobar un dels motius pels quals, a Madrid, alguns intenten desmuntar-lo. I no ho aconseguiran. Entre altres coses, perquè davant d’Ensenyament hi ha una Consellera que abans que tot, va ser mestra a tots els nivells. Sempre que ens visita recorda amb il·lusió experiències de la seva època a Argelaguer. Consellera, estem amb tu i volem que segueixis defensant un model que considerem nostre.

Pocs dies abans, s’havia constituït davant Notari la “Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa”. Un altre pas cap a l’entrada en servei d’aquest nou edifici hospitalari que il·lusiona a molta gent. De moment el dotem per a la seva gestió d’un Patronat potent pel que fa a les persones que en formen part. Persones significades en el seu entorn professional i persones amb voluntat clara de servir a la comunitat a través d’entitats i associacions. A més, persones que han demostrat sobradament la seva estima per Olot i per la Garrotxa. A partir d’ara, l’Hospital anirà agafant protagonisme, ja que s’aniran generant notícies de la recta final per posar-lo en marxa. Hi som, i això ja no té fre!

Per últim, remarcar la visita del Conseller Felip Puig i diversos càrrecs del seu Departament. Vàrem anar a la Cooperativa La Fageda, una iniciativa d’èxit social i, alhora, empresarial. Millorar les seves infraestructures i seguir tenint ocupats tots els discapacitats de la Garrotxa.  Un exemple per a tothom.

Després, una nova lliçó de la iniciativa empresarial, en paraules del Conseller, en la presentació que en Xevi Espuña i el seu equip directiu varen fer sobre el passat i el futur de la seva empresa. Amb gent com aquesta, ens en sortirem!

Per últim, reflexió sobre una idea en la qual hem donat moltes voltes i no trigarem gaire a concretar: el Parc dels Volcans. En parlarem i molt en els propers mesos, ja que definir-lo és un dels compromisos del nostre pla de govern que volem complir fil per randa.

 

One Response to La il·lusió, no hi ha fre que l’aturi

  1. Felicitacións per tot el que se diu aquí pero lo que mes me agrade sobre tot es ,lo del nou hospital i per soposat que no hi agi fre per que se obri.
    Esperant Mia que te posis be del tot aquesta grip es molt dolenta,jo també le he pasat.
    Salutacións

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *