Després d’una Setmana Santa molt tranquil·la i celebrada en família, retornem al dia a dia olotí, gironí i català en general. En l’horitzó més proper hi ha unes eleccions europees que semblen arribar enmig del desinterès general. I no hauria de ser així. Europa serà cada vegada més influent en les polítiques dels diversos estats membres.

A Catalunya, a més, és una bona opció per demostrar el suport als partits que donen suport a la consulta. És més, crec que el lideratge del President Mas en la defensa del nostre dret a decidir és motiu més que suficient per recolzar la candidatura que encapçada en Ramon Tremosa. Un altre bon motiu per votar-la és el propi Tremosa. Només cal revisar les mocions presentades, la seva participació en la vida de la Cambra Europea i el reconeixement que ha aconseguit de molts dels parlamentaris per adonar-nos que tenim un gran eurodiputat dels que fan feina, i capaç d’intervenir per tots aquells temes que afecten el nostre país.

Hi aniré insistint, però necessitem un gran recolzament per al President i per al candidat Tremosa. Una aposta segura!

Just abans del Ram vàrem tenir a Olot el Conseller Andreu Mas-Colell. Un dels membres del Govern que més fan per remuntar una situació econòmica caòtica heretada del tripartit i que ens hipoteca contínuament el dia a dia. Ensenyament o Sanitat són àrees bàsiques del nostre govern, que pateixen molt per la difícil situació que vivim. Situació econòmica agreujada per les decisions de Madrid, que busquen deixar en mala posició a aquest govern. Repartiment del dèficit a favor de Madrid i en contra de Barcelona, incompliments en relació a pagaments compromesos, voluntat d’aparèixer com a salvadors quan en realitat són corresponsables.  I tot això ha de gestionar-ho el conseller i el seu equip.

Ho va dir ben clar: «la situació econòmica del país millora i la de la Generalitat empitjora. Això és incomprensible i del tot injust. Les nostres empreses milloren activitat i resultats, creen riquesa, però el nostre govern s’empobreix i no pot pagar.

Podeu estar ben segurs que a Madrid hi ha els vertaders responsables d’aquesta asfíxia econòmica.

I les eleccions europees són un bon moment per recordar-ho. N’anirem parlant!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *