Cap de setmana esportiu al centre de la nostra ciutat. Aquesta vegada, bicicletes amb l’epicentre al Firalet i a la Plaça Clarà.

Campionat de Catalunya de carretera, al qual s’ha sumat la recuperació de la gran “Festa del Pedal” pels moltíssims aficionats que té la ciutat i la comarca. Bon ambient, ciclisme d’elit i de base, i molt bones sensacions per part dels organitzadors pel que fa a la implicació de la ciutat en totes les curses. Imatge magnífica dels lligams d’Olot amb l’esport.

També el renovat Màsters del Circuit Gironí d’Oberts de tennis. Els millors en totes les categories, segons les puntuacions obtingudes durant la temporada, s’enfrontaren a les pistes del Club Tennis Olot. El millor tennis de les comarques gironines que s’acabà amb un dinar i l’entrega de reconeixements i premis del 2013. Gairebé tres-centes persones a la Deu, i entre aquestes algun participant en el proper “Roland Garros” en categoria júnior. 

També en els darrers dies hem presentat oficialment a la ciutat Kreas, el centre integral de formació en indústries càrnies i agroalimentàries amb seu a Olot, al costat del Rector de la Universitat de Vic, altres persones del seu equip i el president i el director general de la FECIC. Gràcies a aquesta Fundació i al Departament d’Ensenyament a través de l’Institut La Garrotxa tindrem estudis, en tots els diferents graus, en relació al món agroalimentari i especialment en relació al sector carni. Un sector econòmic potent arreu del país i especialment a les nostres contrades. Font d’activitat econòmica i creació de llocs de treball, capdavanter en la sortida de la situació econòmica i laboral actual. Anem donant a la FES (Fundació d’Estudis Superiors d’Olot) la dimensió i l’ambició que penso que necessita.

Per últim, diumenge tenim eleccions europees. De moment sembla que amb poca mobilització ciutadana, però que, entre tots, hem de fer possible més gran. Molts motius per fer-ho, ja que Europa és cada vegada més present en les polítiques que pot dissenyar cada Estat i que ens afecten en el dia a dia. Ara bé, a Catalunya, motiu especial per una gran mobilització. Tenim una oportunitat d’or per fer veure al món el nostre compromís amb el procés sobiranista que estem portant endavant. Demanem poder votar, i quan se’ns demana hem de fer visible aquesta voluntat. El president Mas, líder d’aquest procés, ens necessita. I tots, especialment la gent de CiU, hem de fer-li notar el nostre suport. Diumenge ho podem fer evident.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *