Cap de setmana amb moltes activitats esportives que han implicat la nostra ciutat. Magnífiques sensacions, tot i que per a un barcelonista com jo, la mort d’en Tito Vilanova ens omple de tristesa. Però la vida és així… grans alegries i moments de tristesa colpidora.

Tornem a Olot. D’entrada, una edició més de la Traiwalker, el major repte esportiu de vessant solidària per equips del món, amb més de 350 formacions inscrites i més de 700.000 euros recaptats. Sortida des d’Olot, amb una col·laboració ben significativa de voluntaris garrotxins. Espectacle magnífic als terrenys de l’antiga Estació i paraules d’agraïment i felicitació dels organitzadors per les facilitats i la feina feta des d’Olot. Espero que l’any vinent tornem a tenir-los amb nosaltres.

Diumenge. 20 anys de Mitja Marató de la Garrotxa, organitzada pel Club Natació Olot. Novament gran inscripció i organització perfecta. Molta gent d’arreu de Catalunya que ens asseguren volen repetir cada any. Imatge d’una ciutat i una comarca lligada a l’esport que ens agrada i volem potenciar.

I, des d’Amsterdam, notícies que, no per esperades, ens omplen d’orgull. Novè Campionat d’Europa per al Club Patinatge Artístic Olot. L’equip juvenil que participava per primera vegada a l’europeu, acaba tercer i suma la medalla de bronze. Com sempre, una gran actuació en un exercici molt exigent i clarament superior a la resta d’equips participants. Ara deixarem passar l’estiu i anem de dret a competir per guanyar un altre mundial. I aquest cop sense moure’ns de Catalunya! Olot està orgullós d’uns èxits aconseguits amb treball i il·lusió i demostrant una gran esportivitat i bon comportament a la pista. A seguir per aquest camí!

Per últim, diumenge a la tarda, la UE Olot va aconseguir matemàticament la permanència en aquesta difícil 2a B. Competint contra filials de clubs de primera divisió i equips de ciutats més grans, l’Olot ha demostrat que el projecte és sòlid i que mira cap amunt. Festa a l’estadi, on van regularment 1.500 aficionats, i compromís d’una directiva molt seriosa a seguir treballant per fer història amb la UE Olot.

Sabrem estar al seu costat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *