Aquesta setmana he assistit a l’acte de presentació dels projectes de final de Grau de l’Escola d’Art i Disseny d’Olot. Un esdeveniment que mereix ser destacat i posat en valor. La primera promoció dels graus de la nostra històrica Escola d’Art i Superior de Disseny ja són una realitat. A més, una realitat d’excel·lent nivell, com em confirmaven el director i els professors presents a l’acte, per la qualitat dels treballs presentats. Tal com vaig dir en les paraules de presentació de l’acte, Olot confia molt en l’Escola d’Art i Disseny, i ens agradaria fer realitat aquest gran somni que representa la seva ampliació incorporant can Sacrest. Avui és impossible, però estem convençuts que en un futur no massa llunyà, l’Escola serà un gran complex educatiu a l’alçada dels seus alumnes i dels ensenyants que fan la formació.

D’altra banda, dimecres es va trobar per primer cop la Taula d’Infància. Un exemple de bona governança, tan necessària com imprescindible en els temps actuals. Vàrem plasmar en el Pla de Govern la nostra voluntat de redactar i aprovar un Pla d’Infància i Adolescència, que completés el Pla d’Inclusió i Cohesió Social i que garantís els drets dels infants i adolescents. Estic convençut que per assolir aquest objectiu hem incorporat una gran part de les entitats i associacions que es mouen en aquest àmbit i que compten amb la implicació i el suport de gairebé tots els professionals actius en un sector tan bàsic per al futur de la nostra societat.  Segur que les seves actuacions ens ajudaran a prevenir i a solucionar els problemes del demà.

Per últim, un apunt interessantíssim per a una iniciativa extraordinària: la presentació del concert solidari que els Amics de les Arts oferiran a Olot, de la mà de la Fundació Albert Bosch, el proper 11 de juliol (les entrades, a teatreprincipal.olot.cat ).

Una combinació perfecta entre un gran objectiu com és la lluita contra el càncer infantil, tant en la vessant assistencial com d’investigació, amb un grup dirigit pel Dr. Sánchez de Toledo, un conjunt referent del nostre país amb gran seguiment entre els joves i no tan joves, i una empresa com Noel Alimentària amb un alt compromís social des de fa molts anys, impulsant la recerca i la investigació en àrees molt importants per a la salut.

M’agradaria tornar a veure la plaça de Braus d’Olot plena a vessar i tornar a viure una festassa musical i solidària a Olot.

Us hi espero a tots!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *