Setmana de trobades i visites de diversos Consellers del Govern de la Generalitat a Olot. I això és un bon senyal de la vitalitat de la ciutat en camps tan importants com la promoció econòmica o la sanitat.

Dilluns vàrem tenir el Conseller Josep M. Pelegrí en la cloenda de l’Assemblea anual d’INNOVACC, i posteriorment va afegir-se a l’Assemblea de la Federació de Cooperatives de Catalunya. INNOVACC segueix reunint a les empreses més importants del sector carni porcí català. És un clúster utilitzat com a model, pel que fa a la seva activitat, en molts àmbits de l’administració, i impulsa projectes engrescadors sorgits directament de les empreses. Creació de llocs de treball i de riquesa per al país. L’objectiu que tots assenyalem com a prioritari que a les nostres comarques té en INNOVACC una eina molt eficient.

La gent del camp també són un element bàsic per a l’economia i la sostenibilitat del país. El cooperativisme és una fortalesa en el seu sector, i a Olot, durant l’Assemblea anual, es va produir el relleu de la seva presidència. Moltíssima gent, bon ambient i molts projectes per tirar endavant.

Al meu entendre, bona sintonia amb el Conseller i compromís per seguir fent del primer sector un dels principals motors de la nostra economia, a més d’una eina bàsica per a la conservació del territori.

Dimecres, canviant d’àmbit, es va reunir a Olot, la gent del món de la sanitat de les comarques gironines i de la Catalunya central, per valorar la implantació del Pla de Salut 2011-2015 que impulsa el Departament. Presència també del Conseller Boi Ruiz i dels màxims dirigents de la conselleria per garantir el nostre compromís i un àmbit molt valorat pels ciutadans. Tothom reconeix l’elevat nivell de qualitat assistencial que s’ha aconseguit i que, en moments molt difícils econòmicament, seguirà oferint a tots aquells ciutadans que ho necessitin.

Per últim, comentar l’Assemblea de l’AMI que vàrem celebrar dissabte a Balaguer. Una vegada més es va fer evident el nostre compromís amb la plena sobirania pel nostre país i la voluntat de treballar per a aquest objectiu des de la màxima transversalitat possible. Seguir de la mà de l’ANC i d’Òmnium i estar oberts a sumar el màxim de complicitats per un objectiu que s’ho mereix.

Com algú deia : “Mai havíem estat tan a prop d’anar tan lluny”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *