En els darrers dies, i com darrerament acostuma a passar, a Olot hi conflueixen diferents esdeveniments socials, culturals, esportius, lúdics… que ens situen com una ciutat cada vegada més activa. I solidària. Divendres, a la plaça de Braus, la Fundació Albert Bosch va organitzar un concert amb Els Amics de les Arts per aconseguir més fons dels que ja destina per finançar projectes d’investigació en el tractament del càncer infantil a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Delicioses hamburgueses Natrus, exquisits gelats de La Fageda i música d’un grup referent que s’avingué a posar tot el seu art en favor de la causa. Magnífic.

L’endemà va ser el torn del diàleg entre l’economista Xavier Sala Martín, el missioner olotí al Togo Mn. Joan Soler i l’exdirectiu blaugrana Joan Laporta. Tres punts de vista per a una mateixa problemàtica i sensibilitat envers una comunitat que necessita ser ajudada i ensenyada. Tota una lliçó, especialment la d’en Joan, lúcid i com sempre molt clar i desimbolt en les seves exposicions.

I diumenge, el Mulla’t. Una nova manifestació solidària a la qual s’adheriren com cada any, i aquest ja en feia 20, les dues piscines d’Olot: la municipal i la del CN Olot.

Tres motius de solidaritat ben diferents, que han compartit setmana i interès amb la presentació pública del que hem definit com “Les deu essències d’Olot”.

Deu atractius turístics, recollits en l’anterior audiovisual i presentats per deu prescriptors significatius, que complementa un altre espot promocional que ja corre per les xarxes, i pels quals volem ser reconeguts per la gent que ens visita, fent valer la nostra capitalitat, també turística, a la comarca.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *