Feia anys que ho perseguíem i fa pocs dies que s’ha fet realitat. El Casal de Gent Gran d’Olot, una institució molt present en la vida de la ciutat i de molts ciutadans, ha ampliat els seus espais. No és una obra faraònica ni de disseny espectacular, però serà una de les obres amb més rendiment social de les moltes que s’estan realitzant. És una obra feta amb seny, tan necessari en els nostres dies, posant en joc uns espais en desús des que els Jutjats es van traslladar a la seva seu actual. Un espai que no tenia cap projecte ni destinació que no fos formar part del Casal. I la bona entesa entre el Departament de Benestar i Família i l’Ajuntament ho ha fet possible. Segur que les activitats del Casal es podran celebrar amb molta més dignitat i més olotins i garrotxins en podran gaudir.

També fa pocs dies, la Unió Esportiva Olot va celebrar la seva assemblea anual de socis. Fa anys que en sóc soci, doncs he de confessar que sóc «un malalt de futbol». Crec que la Unió Esportiva Olot té un projecte ambiciós que motiva moltíssima gent i que té aire d’acostar-nos a grans objectius. El projecte és sòlid, la Junta Directiva té un camí clar i un full de ruta definit, i els socis la recolzem. Com sempre va sortir el tema de les instal·lacions i de la responsabilitat de l’Ajuntament en modernitzar-les. I té raó el soci en posar-ho sobre la taula. Però la realitat és molt dura i les prioritats clares. Tot i això, fa pocs dies vaig visitar les obres del carrer Estadi i del nou edifici dels vestidors i es comencen a veure les millores que hem estat capaços d’impulsar. Tal com vaig dir en l’assemblea, em comprometo a buscar els recursos per completar el projecte de millores previst i a treballar per estar a l’alçada d’aquest gran projecte. De moment, dimarts, amb el president Joan Agustí, el regidor d’Infraestructures Miquel À. Zarza i l’enginyer municipal Ramon Prat vam anar a veure el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, de qui esperem una implicació que de ben segur ens mereixem.

Per últim, en els darrers dies també hem signat el contracte programa per a les actuacions en Benestar Social que farem per encàrrec de la Generalitat. Crec que el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa ha realitzat una feina molt eficient en l’atenció de la gent que més pateix, i el contracte ens permet garantir que aquests serveis es podran mantenir.

Moments difícils, però clara voluntat de seguir atenent les persones grans, els que s’han quedat sense feina o aquells que han perdut el seu lloc en la nostra societat. Podeu estar ben segurs que aquesta és la nostra prioritat des de l’Ajuntament, tot i que la necessitat de treballar amb discreció pugui allunyar-la dels grans titulars. Però és el nostre compromís mes preuat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *