Dies de fortes emocions, d’aquells que queden marcats per sempre en la memòria i que es podran explicar als néts d’aquí un temps.

Vaig poder participar en la concentració d’Alcaldes al Palau de la Generalitat per fer a mans al President l’acord en suport a la consulta del 9 de novembre. Una opció de decidir democràticament que des de Madrid estan esfondrant sense valorar per res la voluntat dels catalans. Vaig sentir una profunda emoció en travessar la Plaça de Sant Jaume enmig de crits d’”In-Inde-Independència!”. Vaig quasi plorar quan, aturats a pocs metres de la porta de Palau, la gent va començar a cantar “Els Segadors”. I orgull quan tots els alcaldes, vares enlaire, vàrem reclamar la independència del nostre país. El món municipal va mostrar la seva unitat a l’entorn de l’ACM i de l’AMI. Ara haurem de veure com afrontem el cúmul d’amenaces i d’intervencions partidàries de jutges i governants del PP que, amb totes les armes d’un estat, ens volen fer callar. També com digerir la manca de suport de les institucions europees, que no deixen d’omplir-se la boca reclamant llibertat i democràcia, però que a la pràctica no han fet el més mínim intent per escoltar uns ciutadans que volen exercir-les.

I amb totes aquestes emocions a flor de pell, vaig participar en un altre acte de gran importància per a la Garrotxa, per a Olot i per a tot el país. Amb la presència del President Mas, del Conseller Boi Ruiz i de moltíssima gent, vàrem inaugurar el nou Hospital d’Olot i Comarcal dela Garrotxa. Una instal·lació magnífica, que donarà servei a uns ciutadans que han confiat amb els professionals de l’Hospital Sant Jaume, i que ara podrem atendre amb millors condicions al nou edicici i les seves instal·lacions.

Tal com vaig subratllar en el meu parlament, vull tornar a fer públic l’agraïment de la ciutat que m’honora representar com alcalde, a totes aquelles persones que han fet possible que arribéssim fins aquí. Han estat moltes i diverses, de tots els àmbits professionals i polítics. Avui tenim aquest gran hospital perquè molta gent hi ha portat el seu gra de sorra. Volia deixar palesa la meva felicitació i, com deia, l’agraïment de tota la ciutat i comarca.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *