Novament vam tenir celebració. Les patinadores del CPA Olot tornen a ser campiones del món i ho van aconseguir amb una impecable actuació. Quatre 10 per part dels jutges i totes les notes per sobre del 9, van segellar una gran actuació al Mundial. Tot Olot i tota la Garrotxa ens en sentim orgullosos, i els hi desitgem tot l’encert per mantenir una trajectòria inigualable.

D’altra banda, i abans d’anar a Reus, on vaig tenir l’honor de ser present a l’exhibició de les patinadores, vam iniciar la Gigaenquesta a Olot. El procés, malgrat les dificultats que ja sabíem que hi serien, segueix endavant. El 9-N anirem a votar, tot i que la trascendència d’aquesta votació no tingui el valor que ens hauria agradat. Però el diumenge dia 9 de novembre és un símbol de la nostra lluita i hem de preservar-lo. Tenim un gran lideratge per part del President Mas, que ens condueix tot superant entrebancs i mil-i-una adversitats, cap a una gran mobilització ciutadana. El món sap i ha de seguir sabent que estem disposats a treballar, tant com convingui, per canviar les relacions de Catalunya amb un Estat que només sembla interessat en prohibir i en no escoltar cap reivindicació ni petició que provingui de Catalunya. S’omplen la boca de declaracions d’amor, però la realitat és que ni tan sols volen escoltar i valorar una queixa d’una part important dels nostres conciutadans. Llastimós.

Per últim, a Olot hem tingut Fira. La Fira de Sant Lluc, que s’ha transformat en un gran esdeveniment ciutadà al centre de la ciutat. Moltíssima gent i activitats per a tothom. Gairebé ningú recorda ja aquella Fira agònica en la qual molts dels participants eren organismes de l’Administració, és a dir públics i que suscitava dubtes sobre el seu futur. Avui tenim una fira atractiva, innovadora – la Fira d’Entitats n’és un bon exemple–, i que té el futur garantit, a més d’haver estimulat la creació d’un altre esdeveniment d’abast nacional com la Fira del Producte de Qualitat Orígens, que s’organitzarà a Olot els dies 15 i 16 de novembre.

Seguirem treballant per tal que el 9N sigui un gran èxit i perquè Olot sigui atractiva tant  per als olotins com per als visitants.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *