l'ajuntament d'olot presenta al·legacions al projecte de la varSembla que la Variant passa a centrar el debat a Olot. I això és una bona notícia. La publicació de les propostes de l’Estat pel que fa al traçat de la N-260 entre Olot i Sant Joan les Abadesses ha encès els ànims a la Vall de Bianya i a tota la comarca. Jo els ho havia advertit repetidament. A Madrid i a Barcelona, el traçat que preveuen per a la Vall de Bianya només pot entendre’s si es decideix des d’un despatx, i no valorant la repercussió en el territori. Des d’Olot crec que totes les forces polítiques estem a disposició de l’Ajuntament de Bianya per recolzar les solucions que proposin. Només hi ha un condicionant que em sembla més que lògic: la solució no pot perjudicar Olot, i el nostre terme municipal ofereix poques opcions. Però defensem Llocalou amb totes les nostres forces.

Pel que fa al traçat proposat per l’Estat per a la Variant d’Olot, és a dir la futura C-37, em sembla un pas endavant que ens acosta a aquell objectiu que vàrem anunciar a l’inici d’aquest mandat municipal que s’està acabant… Volíem donar un impuls definitiu a la tramitació administrativa. Volíem projectes executius aprovats. El tram que correspon a la Generalitat està a punt per a la seva aprovació. I el de l’Estat inicia el camí per poder estar al mateix nivell en pocs mesos. I això és positiu.

Hi ha diversos punts que ens preocupen. El que més, el pas per la zona de l’Hostal del Sol. El famós túnel, descartat per tècnics i responsables polítics de les dues administracions amb capacitat de decidir. Exigirem un estudi objectiu d’alternatives i que els arguments a favor o en contra del túnel quedin clars per a tothom.

I d’un projecte per anar-hi treballant a un que hem inaugurat.

De fet, com deia el president Joan Agustí, hauríem de considerar-lo la primera pedra d’un projecte més ampli i absolutament necessari: la remodelació de l’Estadi municipal.

Hem inaugurat uns vestidors amplis, ben equipats, que donaran servei a uns jugadors i a un club que s’ho mereixen.

Diumenge vàrem tornar a guanyar i ja mirem més cap als capdavanters que als de darrera. Bones sensacions per a la ciutat en un moment en què els projectes positius són indispensables per mantenir un clima d’optimisme que ens ajuda a millorar Olot. Podeu estar segurs que n’anirem parlant i que seguirem el camí iniciat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *