108Dissabte vaig tenir l’honor de què el President Mas vingués a Olot per proclamar-me candidat per CiU i Reagrupament a l’Alcaldia d’Olot. De fet, també hi van ser presents el Conseller Santi Vila, el coordinador de CDC Josep Rull, el president de la Intersectorial d’Unió a Girona, Joan Cañada, el delegat del Govern Eudald Casadesús, diputats, alcaldes, regidors i un munt de ciutadans que van omplir el menjador de La Deu. Un acte del qual en poder trobar més detalls al web www.ciu.cat/olot i que, de fet, llança la nostra precampanya que tindrà dates importants com Sant Jordi i l’1 de maig.

Les municipals del proper 24 de maig són unes eleccions especials en les quals els ciutadans poden decidir el sentit dels seu vot per qüestions presents en aquell dia a dia proper que marca la nostra activitat quotidiana. Parlarem d’infraestructures que tots fem servir cada dia o de gestió d’allò que ens afecta el desplaçament al treball o al lleure. Del programa de Festes, de les activitats al centre de la nostra ciutat o de la programació cultural que ens permet gaudir de grans concerts o d’obres teatrals sense necessitat de desplaçar-nos.

Presentar-t’hi des de l’oposició o del govern de la ciutat és molt diferent. Jo ho hauré fet des de les dues condicions, i pel 24 de maig espero que haurem explicat amb tot detall què hem fet durant aquests quatre anys. De fet, ja hem tancat el cicle de set xerrades que per retre comptes hem convocat cada dilluns en el marc de l’Ens expliquem, t’escoltem. I el grau de compliment del nostre programa, demostrat amb fets, ens ha de donar la credibilitat que els ciutadans exigeixen de qui opta al govern de la ciutat. El programa ha d’aportar il·lusió i fets concrets que explicitin ben clarament cap on volem transformar la nostra ciutat. Sabrem explicar-nos ja que tenim molt clares les necessitats i oportunitats que se’ns presenten.

208 (1)El Firal, la millora de l’Estadi Municipal i dels camps del Morrot o la transformació dels espais de l’antic hospital seran obres presents en el dia a dia dels propers quatre anys. L’atenció a les persones serà la principal prioritat  de l’Ajuntament en les dues vessants que sempre expliquem: atendre les necessitats dels que ho necessiten, basant-nos en els criteris dels professionals del Consorci d’Acció Social i generar oportunitats per tal que els ciutadans puguin millorar, amb els seu propi esforç, la seva qualitat de vida i benestar.

Per Sant Jordi presentarem el nostre programa en format digital, que detallarà les principals accions en cada àmbit i, en cas que tornem a tenir la responsabilitat d’exercir el govern de la ciutat, en els primers mesos del mandat farem un Pla de Govern, basat en accions concretes i avaluables, que portarem al Ple per tal que tothom conegui les nostres intencions i compromisos.

El camí de les eleccions municipals s’acosta vertiginosament al dia en què els ciutadans expressaran la seva opinió i segur que encertaran.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *