maratoAmb els partits immersos de ple en la campanya electoral, la ciutat manté encara el pols que tant m’agrada. Una ciutat viva i atractiva, amb un munt d’activitats que ens permeten gaudir-ne plenament.

Divendres vàrem tenir en Raimon a Olot, en un concert que va omplir el Teatre Principal i amb un objectiu solidari com és la lluita contra el càncer infantil. La Fundació Albert Bosch en va ser l’organitzador i els olotins i garrotxins van respondre recollint més de 10.500 euros. Bona notícia, que va complementar el goig de tornar a escoltar en Raimon en directe. Magnífiques sensacions i bons records en escoltar algunes de les seves cançons.

L’endemà dissabte vàrem tenir un altre dels grans esdeveniments que donen caràcter a la nostra ciutat: la Marató de Sang, tot un èxit, edició rere edició, amb 1299 donacions i en una mostra més de la generositat de la nostra gent.

Èxit per l’organització de l’Associació de Donants de Sang d’Olot que, com sempre, va estar a l’alçada de la jornada, però especialment els dies i setmanes previs en la sempre complicada planificació . Èxit de voluntaris que van donar un caire festiu i acollidor que diu molt de la festa. I èxit dels professionals, aportant el seu granet. A tots, en nom propi, MOLTES GRÀCIES I FELICITATS!

alesI a la tarda, entrega de les Ales a la Cultura al poeta Joan Mercader. Aquest any tocava reconèixer el món de la poesia i en Joan, i en nom seu tots els lletraferits que s’agrupen en entitats culturals com els Amics de les Lletres Garrotxines, tenen ben merescut aquest homenatge. Can Trincheria va tornar a quedar petit per un acte emocionant i emotiu.

Com dic sempre, és absolutament imprescindible reconèixer públicament aquelles persones que tant aporten a la ciutat i a la societat en general. I en Joan s’ho mereix sobradament.

I al capvespre, festival de dansa catalana per part de l’Esbart d’Olot. Un espectacle atrevit i innovador que em va captivar. Enhorabona a tota la gent de l’Esbart que, a més de conservar les nostres tradicions, ens aporten un espectacle d’alt nivell. I el Teatre Principal altra vegada ple.

Un diumenge ple d’activitats em va portar al Barri dels Desemparats, que celebrava la seva festa, al Pavelló Firal a saludar la comunitat sikh, i finalment a l’estadi municipal on la Unió Esportiva Olot va certificar la permanència matemàtica a la 2a B, categoria que ens permet gaudir de bons espectacles futbolístics, però que se’ns comença a quedar petita.

Segur que la gent de la UE Olot sabrà adoptar les decisions necessàries.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *