Ahir vaig tornar a ser elegit Alcalde d’Olot. Un altíssim honor que m’il•lusiona i em motiva. Hem viscut uns dies de molts comentaris i “propostes” entre els partits d’esquerre presents en el nou consistori. Crec que al final s’ha imposat el sentit comú i la llista amb més suport popular -i amb molta diferència- és la que tindrà la responsabilitat de governar Olot en els propers quatre anys. Son temps de molt diàleg i pacte i estem convençuts de que ho sabrem fer. De que sabrem estar a l’alçada del que han decidit els olotins amb els seus vots. Per nosaltres no quedarà.

constitucio_Ajuntament_Olot_2015Mentrestant la ciutat ha continuat bategant amb tota intensitat. Amb circumstàncies molt excepcionals i negatives, doncs hem patit la reaparició d’una malaltia greu, que pensàvem eradicada, en un pobre infant. La Diftèria ens ha colpejat i tots desitgem que en Pau ben aviat torni a ser entre nosaltres. Això sí, hem pogut comprovar la magnífica feina que fan, dia a dia, els professionals sanitaris de casa nostra. Els pediatres i els metges d’urgències orientant un diagnòstic difícil com és el d’una malaltia de la que només en tenien notícies pels llibres. El personal de l’Àrea Bàsica atenent a molts ciutadans amb dubtes, ajudant-los a prendre les decisions més adients i oferint-los tractament quan això ha set necessari. I tota la ciutat funcionant amb normalitat només truncada per la “tromba d’aigua” que ens va deixar, per uns moments, colgats de pluja i pedra. Això si, en pocs minuts vàrem tenir tots els serveis públics mobilitzats i els voluntaris de Protecció Civil activats. L’endemà al matí tot semblava al seu lloc i Olot seguia el seu ritme normal de ciutat viva i activa.

premis-olot-2015Els premis Ciutat d’Olot varen complir un altre edició i ja en van moltes. Dissabte en vàrem fer l’entrega a tres guanyadors molt joves. Algun d’ells veurà complert el seu objectiu de veure publicada, per primera vegada, la seva creació, doncs aquest és un part important del premi. Els Ciutat d’Olot segueixen estimulant la creació com un dels objectius principals de la nostra acció en el camp de la cultura. L’acte d’entrega de premis va tenir una introducció emocionant amb un record a l’Ovidi Montllor, un dels artistes referents per tota una generació en la que em sento identificat.

10325274_1607539559524812_3527338323758286180_nCom emoció i molts records varen ser presents a la Plaça de Toros d’Olot amb el Concert homenatge de Xucu-Pà dins el festival elmini d’Olot. Un grup local, molt reconegut a la ciutat, amb bona música de rock i bon sentit de l’humor.

Per últim l’Associació de Comerciants d’Olot van organitzar el ja gairebé tradicional Shopping nit que ha arribat a la cinquena edició. Molta gent pel centre d’Olot i una bona oportunitat per fer compres excel•lents en un horari especial. Comerç de proximitat amb un tracte molt personalitzat, comerç de qualitat i una nit agradable per passejar amb la prèvia d’una tarda de tronada sense aigua que va espantar a alguns assistents habituals. Segur que seguirem treballant amb l’ACO que aporta moltíssim a la nostra ciutat. Per nosaltres no quedarà!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *