Presentació Festes del TuraDesprés d’un parèntesi entre les eleccions municipals i els mesos d’estiu, vull tornar a reprendre en el meu blog les reflexions setmanals sobre aspectes de ciutat i de país que, al meu entendre, són rellevants per al moment en què ens trobem.

Olot es prepara per viure les Festes del Tura amb plena normalitat. Aquest dilluns 24 d’agost, hem presentat els actes programats per aquests propers dies en què Olot es converteix, més que mai, en ciutat d’acollida. Les dades d’ocupació als hotels i les cases de turisme rural de la Garrotxa pugen respecte a anys anteriors (han estat molt bones aquests estiu i les xifres ens fan ser optimistes) com també ens fan estar esperançats les dades d’atur, que baixen de forma progressiva. Per tant, bones notícies!

Després d’uns dies de molta calor, hem entrat en la normalitat de les tempestes d’agost, algunes més fortes del que és habitual. Patim les conseqüències d’una xarxa de clavegueram poc preparada per absorbir fenòmens meteorològics que surtin dels habituals però, per sort, no tenim constància de grans destrosses ni d’afectació a persones. I la pluja i el sol han deixat un entorn fantàstic amb colors d’aquells que sempre han estat motiu d’orgull per a tots els garrotxins.

Els problemes i els reptes del mandat passat segueixen presents en el dia a dia, però estem decidits a encarar-los i a treballar, tant com faci falta, per trobar-hi solució. Vàrem presentar-nos a les eleccions amb un programa molt clar, que concretarem en un Pla de Govern d’aquí a poques setmanes i que contribuirà a fer d’Olot una ciutat, de la qual tots puguem sentir-nos orgullosos. Parlo de seguir treballant per atendre les persones que ho passen malament a conseqüències de la crisi o bé per altres qüestions, ja sigui a causa de la solitud o bé perquè pateixen alguna malaltia.

Ens esforçarem per continuar oferint una oferta formativa de qualitat per a tots els olotins i olotines, grans i petits. Millorarem urbanísticament la ciutat i posarem a disposició dels ciutadans, aquells serveis que poden fer d’Olot, una ciutat més atractiva. En poques setmanes, l’aspecte de l’antic hospital Sant Jaume canviarà i la vida tornarà a un edifici que ha significat molt per a tota la ciutat, sense oblidar totes aquelles persones grans que hi viuen i que veuran millorats els seus habitatges. I tot això, sense oblidar el 27S.

JuntspelSiVivim un moment crucial per al nostre país al qual hem de donar resposta amb una gran mobilització i participació en tots els sentits. Amb un primer pas: omplir la Meridiana aquest proper Onze de Setembre per mostrar al món la nostra voluntat de país i després, donant suport total a la llista que, d’una forma més plural, garanteix la continuïtat del procés i el camí cap a la independència. El meu compromís personal amb Junts pel SI (de la qual m’he fet candidat) és total i clar i espero convèncer molta gent perquè també s’impliqui en un moment en el que no podem fallar i en el que estic segur que no fallarem.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *