PREGOA Olot tenim la sort que l’estiu s’acaba una setmana més tard que a la resta de llocs. No deixem les vacances i entrem de ple en el nou curs fins que no passen les Festes del Tura que, un any més han estat excepcionals. Han estat moltes les persones que hi ha participat i nombroses les entitats que han organitzat actes, d’acord amb la comissió de Festes a qui no em cansaré de donar les gràcies per la gran feina que, any rere any, vénen realitzant.

I després de les Festes, és moment de la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. Aquest dijous ja comencen els actes amb la conferència de la Muriel Casals al Torín, seguida de la Marxa de Torxes a l’Hospici. La programació de la Diada continuarà aquest divendres davant l’Ajuntament quan tots els olotins i olotines ens concentrarem per celebrar l’11 de Setembre. Serà a primera hora del matí (a partir de 2/4 d’11h) i després de la lectura del Manifest de la Diada i del Ball de l’Homenatge ens dirigirem a Barcelona. Amb la Via Lliure omplirem la Meridiana amb una àmplia representació de ciutadans d’Olot i comarca. Un any més, els trams corresponents a la Garrotxa van ser dels primers a omplir-se, així com els autocars que ens hi han de portar, un signe de la implicació i compromís del nostre territori.

ACTEAquest 11 de Setembre serà una mica més especial que els últims anys. Coincideix amb el primer dia d’una campanya electoral que, com la mateixa convocatòria electoral del 27S, és del tot extraordinària. Som molts els que hem treballat per arribar fins aquí i que estem convençuts que no ens podem quedar aquí sinó que hem de continuar avançant plegats per garantir un nou futur per al nostre país. La setmana que ve Olot serà escenari d’un esdeveniment al qual us encoratjo a prendre part. Aquest dilluns 14 de setembre a les 8 del vespre a la Plaça del Torín, Lluís Llach, Carme Forcadell, el president Artur Mas i Marta Rovira intervindran en un acte públic en el que tindré l’honor de participar. És d’aquelles iniciatives en què val la pena ser-hi, en què cal ser-hi, ja que, com el mateix Onze de Setembre i les diferents mobilitzacions de la Diada amb el pas del temps, recordarem orgullosos amb un “jo també hi vaig ser”!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *