CANDIDATPELSIAvui s’acaba la campanya electoral. Han estat dies de molta il.lusió en veure la mobilització de tanta gent, i de compromís amb un objectiu que tenim a tocar. Dies en què hem suportat les amenaces i el “discurs de la por” per part de qui no entén, o no vol entendre, el que està passant a Catalunya.

No entenen que no ho fem per diners, per poder o per molestar a algú. Si volem que Catalunya assoleixi la plena sobirania i esdevingui un nou estat és per als nostres fills i els nostres néts. Sabem que una Catalunya independent serà un país millor i volem que tots aquells que estimem en puguin gaudir. Cap amenaça ens aturarà ni cap predicció de dificultats infinites ens podrà apartar del nostre objectiu ni de com aconseguir-lo.

Ara només cal que diumenge anem massivament a votar. Al meu entendre la millor opció és donar suport a aquells que, renunciant a posicionaments personals, han sabut unir-se per assolir aquest gran objectiu que és la independència de Catalunya. Necessitem la majoria absoluta de Junts pel SÍ per garantir la continuïtat del procés amb seny i fent les coses bé. Jo diumenge votaré Junts pel SÍ i us demano que m’hi acompanyeu.

27S_OlotNitelectoralPer tots aquells que vulgueu, la gent de la candidatura garrotxina del Junts pel SÍ, hem preparat una festa per seguir el recompte i celebrar els resultats de la jornada electoral d’aquest 27-S. Estic més que convençut de la victòria rotunda de la meva opció. A més, també hem de celebrar que la situació del nostre país i els anhels han cridat l’atenció de tot el món i que tothom coneix la voluntat d’un poble de ser lliure.

Ho deia ahir en el Ple: respectaré i exigiré respecte pels resultats de diumenge però, siguin quin siguin, el meu compromís per treballar per la independència de Catalunya mai deixarà de ser una de les prioritats de la meva vida. Us esperem a tots al Torín! Primer votar i després a celebrar-ho!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *