OlotL’aspecte de la plaça del Torín aquest dilluns ens va acabar de confirmar la importància de les eleccions que tenim a tocar. Un acte electoral no havia mobilitzat mai a Olot tanta gent, implicada i il.lusionada, en una convocatòria electoral que ho té tot d’extraordinària. Començant per uns candidats de primera línia, uns “primers violins” com batejava el mateix cap de llista de Junts pel Sí per Girona, Lluís Llach, en referència a la Marta Rovira, la Carme Forcadell, al president Mas, i als garrotxins Lluís Guinó i Meius Ferrés. També per la implicació que els olotins i els garrotxins tenim en aquest gran objectiu que ens uneix: la independència del nostre país.

Aquest 27 de setembre tenim l’oportunitat de votar a favor de la plena sobirania de Catalunya. Podrem donar suport a la creació d’un nou estat que sabem que serà millor que l’actual i això ens il•lusiona. Som plenament conscients que contribuirem a fer possible un objectiu amb el que molts havíem somiat des de fa temps, però que mai havíem pensat que tindríem tan a tocar. I ara, sabem que el tenim a l’abast, que és més que possible i que només depèn de nosaltres. Perquè aquest 27S, exercirem el que el mateix eslògan de la campanya defineix com al “Vot de la teva vida” i crec que els que dilluns vàrem omplir la plaça del Torín, ho sentim realment així.

Però com a tot gran repte, només el podem aconseguir si anem Junts. Si anem a totes, no defallim ni pensem que tot està fet sinó que hem de continuar treballant i de valent perquè sigui realitat. Els propers dies ens queda molta feina a fer: ens hem de mobilitzar i fer mobilitzar a tots els convençuts. I sobretot dirigir-nos als indecisos, als que encara dubten sobre què fer el dia 27. Hem de fer-los evident que tenim una oportunitat històrica i que no podem deixar-la escapar.

JPS_OlotEstic convençut que a Olot i a la Garrotxa no fallarem i que el suport a la independència de Catalunya serà aclaparador. Crec fermament que guanyarem les eleccions del 27 de setembre, que ho farem d’una manera clara i que seguirem avançant pel camí que ens ha de portar a la plena sobirania del nostre país. Hem de deixar enrere les pors i les amenaces que ens volen fer fracassar i ser capaços d’explicar a tothom els beneficis –que són molts encara que sovint no ens els deixin explicar- d’un procés que no té marxa enrere i en el qual hem d’aconseguir sumar el màxim número de complicitats. Perquè cada vot és importantíssim i el futur del nostre país depèn del 27S!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *