CANDIDATPELSILes eleccions d’aquest diumenge són excepcionals pel nostre futur individual i col.lectiu. Un repte gegantí per canviar l’estatus actual i esdevenir un Estat, que ha de suposar una millora a les nostres vides.

Per aconseguir aquesta millora és indispensable que gestionem els nostres propis recursos, cosa que ens permetrà donar millor servei a les necessitats dels nostres conciutadans -en àmbits com la salut o l’educació per posar alguns exemples- i afrontar amb més garanties els reptes de futur.

Ja sabeu del meu compromís personal amb el procés i amb “Junts pel Sí”, i us convido a què, en aquest moment històric, participeu i us impliqueu activament amb aquesta candidatura, que va més enllà de partits polítics, amb una clara voluntat transversal de sumar, o si més no que ens feu confiança aquest 27S.

Compto amb vosaltres!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *