Festes_cartell2015D’aquí a poques hores i amb el permís del temps, entrarem de ple en una nova edició de les Festes del Tura. Quan aquesta tarda s’obrin les portes de l’Hospici, donarem la benvinguda a la nostra Festa Major. I ho farem, un any més, amb la cercavila de la faràndula, un dels moments més esperats de les Festes i quan es fa més evident la il.lusió de tots els olotins, especialment dels més petits, de passar-ho bé.

Aquest any, tindré la sort de viure les Festes d’una manera més especial que mai. No només com a alcalde o com a veí d’Olot que vol participar del màxim número d’actes, sinó també com a l’avi que, per primera vegada vol mostrar al seu nét l’ambient de festa Major. La seva descoberta de les Festes i, en general, de tota la ciutat també la faran les nombroses persones que aquests dies ens visiten. Alguns, per primera vegada d’altres repetint l’experiència d’altres anys… però tots amb la voluntat de compartir i passar amb família i amics un dels moments més destacats del nostre calendari.

Per això, la Festa Major d’Olot ha de tenir una programació variada i de qualitat perquè tothom s’hi senti a gust i decideixi participar-hi activament. Però amb el convenciment que les ganes de diversió d’uns no interferiran en el descans dels altres sinó que tothom sabrà gaudir-ne en el seu punt just, tenint en compte la resta de veïns, com a un exemple més de la ciutat oberta, acollidora i solidària que és Olot els 365 dies l’any.

Aquests dies, passejant pel centre d’Olot, i a mesura que s’instal•laven els escenaris i es col•locaven les banderoles, t’adonaves de la proximitat de les Festes. També quan veies les colles de joves amb la samarreta de Festes a punt i els botiguers engalanant aparadors, alguns amb els cartells que es van presentar al concurs d’enguany. Deixeu-me que doni les gràcies a totes les persones que, d’una manera o altra, fan possible les Festes del Tura. Des de la Comissió que treballa de valent, des de principis d’any, per oferir-nos l’ampli ventall d’activitats de les que podrem gaudir aquests dies. A les 32 entitats i les associacions que organitzen els diferents actes. El meu agraïment també per al personal de les diferents àrees de l’Ajuntament que hi prenen part i a totes les persones que participant-hi contribueixen a què, any rere any, siguin un nou èxit.

Només em queda animar-vos a participar de les Festes del Tura i desitjar-vos que, en aquesta ocasió, la nostra Festa Major també ens generi bons records per tal que tots plegats continuem fent d’Olot la ciutat de la qual ens sentim tan orgullosos de pertànyer. Bones Festes del Tura!

Consulteu el programa de Festes a festesdeltura.olot.cat i descarregueu-vos l’aplicació amb tots els actes a festesdelturaapp.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *