9nsomtots1Aquest cap de setmana farà quinze dies del 27S. Tot el que hem viscut des d’aquesta jornada històrica de votacions al Parlament de Catalunya, ens fa pensar que han passat molt més de dues setmanes de la victòria de les formacions independentistes, que estic convençut que ens posarem d’acord per tirar endavant un full de ruta que tornarà a liderar el president Mas.

Dos dies després de les eleccions, el president Mas, l’exvicepresidenta Ortega i la consellera Rigau van ser imputats i, per tant, citats a declarar com a responsables de l’organització d’una altra jornada històrica: el 9N. I no només ells, sinó també altres persones que, com l’amic Joan Cañada, van participar-hi activament. Com pot ser que una jornada que va portar a votar, pacíficament, amb molta alegria i il.lusió, prop de dos milions i mig de catalans, sigui considerat delicte? Com és possible que demanar l’opinió als nostres conciutadans pugui portar una persona davant la justícia?

Per rebutjar aquesta situació, l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis ens han convocat aquest dimarts 13 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre davant de tots els ajuntaments. Us animo a acompanyar-nos a la mobilització que realitzarem davant l’Ajuntament d’Olot i a fer visible a tot el món el nostre suport al president Mas i a la resta de persones que han estat imputades per al 9N.

CONCENTRACIÓ_monumentI no només tinc previst ser present a la concentració d’aquest dimarts, sinó que també acompanyaré al president Mas el dijous dia 15. A les 9h del matí a Barcelona, tots els alcaldes i alcaldesses de Catalunya hem estat convocats per estar al seu costat el dia en què haurà de comparèixer als jutjats. De la mateixa manera que, ara fa un any, li vàrem lliurar a Palau els acords dels Plens Municipals de la convocatòria del 9N, ara hem de tornar-li a donar suport.

El 4 d’octubre de 2014, el president de l’ACM, Miquel Buch, li va dir al president Mas que estàvem amb ell, que podia estar segur que, quan es girés ens trobaria a tots al seu darrera. I així ha de ser. Aquesta setmana, hem de demostrar aquestes paraules i convertir-les en un gest de suport explícit a tots els imputats per al 9N. Perquè #9NSOMTOTS!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *