EmprenedorsIl.lusió. Va ser una de les paraules més repetides a l’acte d’entrega dels premis 100% emprenedors. Aquest divendres al Torín es va fer entrega dels guardons amb els que des de l’Ajuntament, amb el Consell Comarcal, el Cercle EURAM i els Joves Empresaris de la Garrotxa volem reconèixer les noves iniciatives empresarials que sorgeixen a casa nostra. Aquest any els guanyadors han estat C-Actiu (l’empresa dedicada a l’entrenament a l’aire lliure), la Marisol Pagès per posar en marxa el projecte Vintage i en Jordi Ferrer ha recollit l’accèssit per la creació de Ferrer Xocolata. L’altre premiat de la nit ha estat Jordi Vilarrasa, premi Jove Empresari per la seva trajectòria personal però també en la seva condició de president de l’Associació de Placers del Mercat d’Olot. Malgrat ser d’àmbits molt diferents, tots els guardonats han coincidit en un mateix aspecte: que van decidir tirar endavant el seu projecte amb la màxima il.lusió, perseverança i un treball constant que els ha valgut aquest reconeixement.

L’entrega dels Premis 100% emprenedors ha estat l’últim acte de la 1a Setmana de d’Emprenedoria, que ha organitzat amb gran encert l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat. Des de dilluns passat i fins a aquest divendres, hem pogut assistir a conferències, exposicions, taules rodones… dirigides al públic en general, però també a col.lectius concrets, com els estudiants, perquè coneguin què significa ser emprenedor i puguin apropar-se a experiències que els serveixin de referència per al seu futur.

MercatCom també són un model a seguir els placers del Mercat d’Olot. Aquest divendres he compartit amb ells el primer aniversari de la posada en marxa de la nova Plaça Mercat amb unes resultats més que positius ja que, en un any, han aconseguit augmentar, de mitjana, un 40% els seus clients i un 45% la facturació. Unes xifres extraordinàries resultat d’unes noves instal.lacions modernes, adequades al nou temps i que s’han convertit en un atractiu més de la ciutat. Però sobretot conseqüència de l’esforç, l’empenta i el compromís que han demostrat els placers els 365 dies l’any. Perquè a Olot i a la Garrotxa som territori d’emprenedors, de gent que treballa de valent per aconseguir el seu objectiu. Des de l’Ajuntament estarem sempre al seu costat ajudant-los amb el que faci falta i donant-los l’assessorament necessari per tirar endavant.

Volem que l’esperit de dinamització i millora de la Plaça Mercat s’estengui a altres sectors de la ciutat. Com a més immediat amb la remodelació de les instal.lacions de l’antic Hospital i continuï cap al Firal, en una altra de les actuacions que ens hem marcat com a prioritàries d’aquest mandat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *