MostrapessebresA Olot, aquests dies, ja es respira el Nadal. Als llums que es van posar en marxa fa unes setmanes i que, aquest any, il.luminen més sectors de la ciutat s’hi ha afegit, aquest últim cap de setmana, les nombroses activitats que hem pogut veure i participar. El Mercat de Nadal i la Fira del Pessebre han portat centenars de persones al centre d’Olot. La Mostra de Pessebres ha estat un altre dels motius que han portat a Olot els visitants que aquest cap de setmana llarg han omplert els carrers de la ciutat. Us animo a visitar les diferents seus i a descobrir els muntatges que s’hi ha instal.lat.

Cada vegada són més les persones que ens visiten al llarg de l’any. En el que portem de 2015, les dades de visitants i l’ocupació dels establiments turístics han augmentat cada mes en relació al 2014. Aquest pont de principi de desembre, per exemple, hem tingut un 5% més de visitants i un 2,3% l’ocupació en relació a l’any passat. Unes dades que se sumen als creixements registrats cada mes des de l’inici del 2015 i que esperem acabar de confirmar amb la programació de l’Olot, temps de Nadal.

NadalsobrerodesCom estic segur que tindrà una bona acollida la campanya de Nadal del comerç d’Olot. Per primera vegada, l’Associació de Comerciants i la Plaça Mercat han decidit unir esforços en una iniciativa sense precedents. Perquè permet guanyar un cotxe, i amb un regal així ja ho diu tot. Però sobretot perquè les dues associacions han acordat treballar plegades en una campanya ambiciosa que demostra la qualitat del nostre comerç i de les associacions que l’impulsen.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *