14716147_429183237276177_28649086146727922_nAquests dies Olot ha acollit el festival Veus. Des de dijous i fins aquest diumenge, hem pogut seguir tota mena d’activitats relacionades amb el món coral. Des de concerts oferts per cinc corals locals que ens han portat la seva música a diferents punts del centre de la ciutat a actuacions de la Karol Green, el Quartet Mèlt, The Hanfris Quartet o l’Emmanuel Djob, entre molts altres. Ells han estat també els encarregats d’impartir sessions formatives a les persones -la majoria integrants de corals- que han volgut participar d’aquesta nova proposta impulsada des de l’Ajuntament d’Olot.

Aquesta duplicitat, el fet d’assistir a un concert però també la possibilitat de seguir una formació a càrrec d’un grup o un músic de reconeguda trajectòria, ha estat la singularitat del festival Veus. El que l’ha convertit en pioner i que situa, novament Olot, com a ciutat de referència a Catalunya: aquesta vegada per acollir el festival de grups vocals que en la seva primera edició ha tingut una acollida excepcional.

TN dissabte Veus ha tingut una bona presència als mitjans de comunicació, que s’han fet ressò del festival. Com per exemple, el TN d’aquest dissabte al vespre de TV3 que ha dedicat l’última notícia al nou festival d’Olot (a partir del minut 35)!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *