Ha estat un dels missatges més repetits aquests dies. Diumenge al vespre després de la jornada de votacions pel referèndum i dilluns i dimarts durant les concentracions davant l’Ajuntament per rebutjar les càrregues policials. Més de 15.000 persones han omplert aquest dimarts el Firalet en la manifestació més multitudinària que hi ha hagut fins al moment a la ciutat. Hem demostrat una vegada més la nostra capacitat de mobilització com la que vàrem tenir a la jornada electoral d’aquest diumenge.

12.724 veïns i veïnes d’Olot van votar al referèndum de l’1 d’octubre mentre, a través dels mitjans de comunicació i xarxes socials, ens arribaven imatges esgarrifoses de violència contra persones que l’únic que  volien fer era expressar la seva opinió sobre el futur del nostre país.

Tot i que en alguns col·legis ja vaig fer-ho personalment, vull agrair a totes les persones que van formar part de les meses i als que van estar tot el dia en els col·legis electorals des de primera hora del matí (alguns molt abans) fins haver finalitzat el recompte. Als ciutadans que, a títol individual, i també empreses que van portar menjar als punts de votació, als Mossos d’Esquadra, Policia Municipal, Bombers, a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i als Serveis d’Emergència.

Aquest diumenge hem demostrat que som ciutadans pacífics, però ferms i valents. Perquè ens van dir que no votaríem i hem votat, ens van dir que ens dividiríem i estem més units que mai. Orgull de ciutat i de país que defensa la democràcia, la llibertat i el dret de decidir el millor futur per al nostre poble.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *