Acabo de tancar una etapa important de la meva vida. Una etapa que he viscut amb intensitat, plena de sensacions i molts sentiments. Durant aquests vuit anys com a Alcalde d’Olot, he pogut conèixer més a fons la meva ciutat i la seva gent, fins a un punt que no m’hauria imaginat mai. Ha estat un temps en què, personalment, he crescut moltíssim fins al punt de poder dir que ha canviat la meva visió de la vida. El contacte amb tantes i tantes persones m’ha donat molts moments d’alegria, però també de patiment. Tots ells, però, han estat experiències irrepetibles que fan que Olot sigui una ciutat i una comunitat extraordinària. Amb una diversitat social, cultural, de principis i creences molt àmplia que ens fa molt millors i més forts per fixar-nos objectius i aconseguir grans fites.

Poder viure el dia a dia com a Alcalde d’Olot us ben asseguro que ha estat un gran honor i una enorme responsabilitat. He tingut la sort que els nostres conciutadans em donessin aquesta oportunitat, motiu pel qual sempre els estaré immensament agraït. Us he de dir que a tot arreu on he anat, a tots els llocs on m’han convidat, la resposta ha estat extraordinària. A Olot, tothom m’ha tractat fantàsticament bé, pensi el que pensi sobre el model de ciutat o sobre els projectes realitzats. La veritat és que he rebut un tracte molt cordial i un suport decidit en tot moment, que us agraeixo de tot cor. Fora de la ciutat, la figura de l’Alcalde d’Olot sempre és valorada i respectada. S’aconseguiran o no els objectius que cadascú es proposa, però el tracte i el diàleg han estat sempre amb el màxim respecte i educació.

Per tot això, us vull donar les gràcies de la forma més sincera i efusiva possible. Gràcies per haver-me permès treballar per Olot des de la meva òptica de ciutat i de societat que en tot moment he intentat explicar a tothom. Gràcies per haver pogut conèixer tantes persones excepcionals que treballen a Olot i per Olot. Gent de la cultura, de l’empresa i l’emprenedoria, del món associatiu i veïnal, del món de l’esport en tots els seus àmbits i nivells. A tota aquesta gent, moltíssimes gràcies per tot el que feu per Olot i pel nostre país. A tothom, moltes gràcies per com m’heu tractat i per l’escalfor que no m’ha faltat mai. I gràcies per haver-me permès representar la meva ciutat a tot arreu.

També volia disculpar-me per totes aquelles coses en les que m’he equivocat. Sempre he pres les decisions buscant el millor per la col·lectivitat, per la ciutat i per Catalunya. Però també cal reconèixer que, a vegades, no encertes la decisió final. Equivocar-se és una possibilitat quan et toca prendre decisions i, des de l’Alcaldia, se n’han d’adoptar moltes. És per això que estic convençut que sabreu entendre cada decisió que he pres i també disculpar-me per les que creieu que no han estat la millor opció.

Tot i que ara deixi l’Alcaldia d’Olot, podeu continuar comptant amb mi pel que faci falta. Com a ciutadà d’Olot, sense responsabilitats polítiques, seguiré gaudint de la ciutat i de la comarca, del nostre entorn natural i, sobretot, de la companyia de tantes i tantes persones que fan de casa nostra un lloc del que ens hem de sentir molt orgullosos.

Només em queda repetir-vos l’agraïment per tots aquests anys i recordar-vos que em teniu a la vostra entera disposició.

Aquest serà l’últim escrit que publico al blog. El vaig crear amb la meva entrada a l’Ajuntament i avui, després d’entregar la vara d’Alcalde a en Pep Berga he decidit tancar aquest espai personal de projectes i reflexions  des de l’Alcaldia d’Olot. Moltíssimes gràcies a tothom!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *