Vaig néixer a Olot (La Garrotxa), el 10 de febrer de 1955, ciutat on visc i a la qual em sento molt lligat de tota la vida. Estic casat i tinc dos fills. Sóc metge de professió i de vocació. Anestesiòleg, especialitat que exerceixo als quiròfans de l’Hospital Sant Jaume d’Olot i de la Clínica Salus de Banyoles, des de fa gairebé trenta anys.

Fins fa uns anys, la meva activitat havia estat plenament dedicada a la medicina i a la família. Això m’ha portat a relacionar-me i a gaudir en múltiples activitats, tant professionals com de lleure. He organitzat Jornades d’Anestesiologia o d’Història de la Medicina a Olot, he format part i presidit l’AMPA de l’escola del meus fills, he visitat tots els camps de futbol de les comarques gironines com a delegat de diversos equips de futbol… De fet, sóc un gran aficionat a l’esport, en general, i al futbol en concret. N’he practicat molts, però la meva activitat actual m’ha robat el temps que hi podia destinar.

Ara, dedico moltes hores a la política i, especialment, a la política relacionada amb la nostra ciutat. Des de l’any 2007 sóc el portaveu de Convergència i Unió a l’ajuntament d’Olot, càrrec que comporta una gran implicació en les activitats oficials i en les de la societat civil. Els olotins i olotines tenim la sort de comptar amb més de 400 entitats i associacions, amb un gran dinamisme, que mereixen tot el suport dels que estem a l’administració.

Sóc també un usuari de la xarxa i del món digital. Crec que bona part de la comunicació del futur de la nostra societat passa per aquí. A més d’aquest blog personal, en el qual intento fer públiques les meves opinions sobre tots els temes que afecten la meva ciutat o el meu país, estic al Facebook, on ja hi tinc més de 500 amics, i a Twitter, xarxes a través de les quals espero poder contactar amb persones com tu.

Finalment, m’agradaria compartir amb vosaltres algunes imatges prou significatives de la meva vida, que espero que els pròxims anys estigui plenament dedicada al govern de la ciutat d’Olot.

 

Comments are closed.